Voeding, Diëtist Nijmegen

Voeding, Diëtist Nijmegen

Gediplomeerd Diëtist Nijmegen – Deskundig Dieetadvies op Maat – voor zowel volwassenen en tieners als kinderen.

Voeding helpt in de eerste plaats om ziekte te voorkomen en behandelen. Ik behandel hiermee in Nijmegen verschillende problemen zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, suikerziekte, problemen met de spijsvertering en overgewicht. Daarvoor gebruik ik dieetadvies met een wetenschappelijke basis. Omdat er steeds nieuw onderzoek wordt gedaan met nieuwe inzichten, houd ik de nieuwste kennis bij.

Eet jezelf fit…

Ten tweede helpt goede voeding ook als er geen problemen met je gezondheid zijn. Misschien voel je je bijvoorbeeld niet zo fit, ben je veel moe of heb je moeite een stabiel gewicht te houden. Gezond eten zorgt dus voor een gezond lichaam en geest, eigenlijk heel logisch! Daarom helpt voeding om ziekte te voorkomen.

…en ook de aarde!

Ten slotte: wist je dat goede voeding zelfs nuttig is voor het klimaat? Uit onderzoek blijkt dat de meest gezonde voeding ook het beste is voor de aarde. Ik kan je daarbij helpen door middel van praktische adviezen die je meteen op de markt of in de supermarkt kan gebruiken.

Met jarenlange ervaring in verschillende praktijken kun je bij me terecht voor de volgende specialisaties:

  • hart- en vaatziekten
  • diabetes type 2
  • kanker (ondersteuning en preventie)
  • neurologische problemen
  • auto-immuunziekte
  • darm- en spijsvertering
  • overgewicht en obesitas
  • gezonde hersenen

Twijfel je of je bij me terecht kunt met jouw vraag? Aarzel niet om contact op te nemen.

Voeding, Diëtist Nijmegen

Maak een afspraak

(± 60 minuten)……….€80,-


Ik ben Kwaliteitsgeregistreerd als diëtist bij KP en in het nederlandse register voor beroepen in de gezondheidszorg (BIG). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten NVD Voeding. diëtist Nijmegen. Behandelingen worden geheel of deels vergoed, afhankelijk van uw zorgverzekering. Voor meer informatie vragen wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of uw polis na te kijken.