Enter your keyword

Voeding, Diëtist Nijmegen

Voeding, gewichtscontrole, gezondheid en geluk.

Diëtist Nijmegen - Deskundig Dieetadvies op Maat‎

Voedingsconsult

Duur: 60 min
Prijs: € 60

Afspraak maken

Voedingstherapie is relevant voor mensen met chronische aandoeningen, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar ondersteuning voor een evenwichtig, gezond en gezond uitziend lichaam, geest en welzijn.

Hoe vinden de behandelingen plaats?

Vindt plaats in een professionele en lichte ruimte op een comfortabele stoel, terwijl een kopje thee wordt aangeboden. De sessie bevat een intakegesprek om niet alleen de situatie te begrijpen, maar ook om na te gaan wat de wensen en verwachtingen zijn. Hierna wordt een behandelplan aangeboden. Afhankelijk van de situatie kan een behandeling bestaan uit eenvoudig voedings- en leefstijladvies en daarna zijn er ook vervolgsessies. In gevallen waarin er sprake is van motiverende oorzaken, worden er meer vormen van therapie aangeboden.

Voeding die relevant is voor mensen met chronische aandoeningen, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar ondersteuning om de gezondheid en het welzijn te verbeteren. Hulp bij gewichtsverlies of gewichtsbeheersing. Hulp bij het omgaan met de emotionele aspecten van het eten. Voedingsconsulten omvatten; specifieke voeding op maat en voedingscoaching voor volwassenen, tieners en kinderen.

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), geregistreerd bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Ik ben regegistreerd als Oosters geneeskundig therapeut, gespecialiseerd in Shiatsu. Behandelingen worden volledig of deels vergoed door aanvullende pakketen, afhankelijk van uw zorgverzekering. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of uw polis na te kijken.