NLP Coaching & Hypnotherapie Nijmegen

NLP Coaching & Hypnotherapie Nijmegen

NLP Coaching & Hypnotherapie Nijmegen helpen door te inspireren en te motiveren om te leren en te veranderen. Op die manier kun jij je pad in het leven vinden en volgen.

Met behulp van trance kom je jezelf in contact met het onbewuste op zoek naar je eigen oplossingen, je eigen kracht.
Hoe vinden de behandelingen plaats?
Hypnose of hypnotherapie en NLP coaching Nijmegen: vindt plaats in een professionele en lichte ruimte op een comfortabele stoel, terwijl een kopje thee wordt aangeboden. De sessie bestaat uit een intakegesprek om niet alleen de situatie te begrijpen, maar ook om na te gaan wat de wensen en verwachtingen zijn. Hierna maken we een behandelplan. Sessies bestaan vaak uit praten, het aanleren van relevante technieken, geleide beelden en hypnose. De gebruikte methoden zijn de methoden die geschikt zijn voor de cliënt en worden alleen toegepast als de cliënt toestemming geeft en interesse in het proces toont.

Hoe kan dit mij helpen?
NLP Coaching & Hypnotherapie zijn methoden die gebruikt worden om het welzijn en de tevredenheid in het leven te bevorderen. Ze kunnen helpen bij het omgaan met stress, pijn, ziekte en uitdagingen die ontstaan door de eisen van het dagelijks leven. ze werken door je te inspireren en te motiveren om te leren, te veranderen en effectiever te zijn als je je je in het leven ontwikkelt.

Deze behandelingen zijn vooral effectief voor: pijnbestrijding, afscheiding van roken, slapeloosheid, voorbereiding op zwangerschap en geboorte, gewichtsbeheersing.

NLP, coaching, hypnose en hypnotherapie kunnen elk op zichzelf staan. Desondanks , gebruiken we vaak een mix van deze methoden in behandelingen. Zo, zijn ze effectiever en comfortabeler , afgestemd op de behoeften van de cliënt. aan de cliënt te passen en voldoen.

Maak een afspraak

(± 90 minuten)……….€98,-

NLP & guided imagery

Medische Hypnose en SOLK/ALK

Ik ben trots om te vermelden dat ik de opleiding medische hypnose heb afgerond bij Academie Hypnos. Met deze specialisatie ben ik klaar om hypnotherapie effectief toe te passen in medische situaties. Als doel jouw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Coaching

Life coaching maakt gebruik van verschillende tools en technieken uit andere disciplines zoals sociologie, psychologie, neurowetenschappen en loopbaanbegeleiding, met als doel mensen te helpen bij het identificeren en bereiken van persoonlijke doelen.

Vergoeding voor hypnotherapie? Alleen mogelijk wanneer het onderdeel uitmaakt van: een shiatsu-behandeling of binnen een afspraak voor dietetiek wordt uitgevoerd.