Shiatsu massage Nijmegen

Shiatsutherapie Nijmegen

Bij Flexible Minds in Nijmegen kun je terecht voor Shiatsu massage therapie.

Je kunt Shiatsu vergelijken met fysiotherapie. Shiatsu maakt gebruik van zowel de oude kennis van de traditionele Chinese geneeskunde als kennis van massage. Door middel van kneden, drukken en rekken voelt deze behandeling prettig aan. Daarom is het fijn om lichte, makkelijke kleding te dragen.

Maar bij welke klachten helpt Shiatsu Nijmegen?

In principe kan iedereen behandeld worden, omdat de behandeling volledig afgestemd wordt op het individu.
De massage kan onder andere stress, spierpijn, zenuwpijn of stijfheid verminderen en de spijsvertering verbeteren. Daarnaast kan shiatsu helpen bij emotionele klachten, hoofdpijn, PMS, PDS, vermoeidheid, slapeloosheid en fibromyalgie.

Shiatsu massage werkt zowel bij lichamelijke en emotionele klachten. Heb je geen specifieke klachten? Shiatsumassage geeft een buitengewoon diepe weldadige ontspanning. De massage heeft een preventieve en balanserende werking.
Als Shiatsu therapeute bekijk ik de klachten vanuit de theorie van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG/ TCM).
Ik kijk naar de mens als geheel. Ik behandel niet alleen het aangedane gebied maar houd bij het stellen van een diagnose ook rekening met je achtergrond en levensstijl.

De massage wordt gegeven door de kleding heen, daarom is het prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen.

Shiatsu massage therapie Nijmegen

Maak een afspraak

Shiatsutherapie
Duur: 60 min +-
Prijs: € 70
*De eerste sessie kan iets langer duren

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), geregistreerd bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Ik ben registreerd als Oosters geneeskundig therapeut, gespecialiseerd in Shiatsu. Behandelingen worden geheel of deels vergoed door aanvullende pakketen, afhankelijk van uw zorgverzekering. Voor meer informatie vragen wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of uw polis na te kijken. Shiatsu massage Nijmegen.