Enter your keyword

Shiatsu Nijmegen

Verminder stress, bevorder gezondheid en welzijn.

Maak een afspraak

Duur: 60 min
Prijs: € 60

Afspraak maken

Shiatsu is een Japanese massage en heeft zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde.

Shiatsu is een vorm van therapeutisch lichaamswerk uit Japan, vergelijkbaar met traditionele fysiotherapie. Het maakt effectief gebruik van de oude kennis van de traditionele Chinese geneeskunde samen met massage en andere handmatige genezingsmethoden. Het gebruikt het kneden, het drukken, het onttrekken en het uitrekken technieken. Het wordt uitgevoerd zonder oliën door middel van lichte, comfortabele kleding.

Hoe kan Shiatsu uw gezondheid en welzijn ten goede komen?

Shiatsu helpt stress te verminderen en kan gebruikt worden bij de behandeling van een breed scala aan interne, musculoskeletale en emotionele aandoeningen. Shiatsu kan spierstijfheid verminderen, de huid stimuleren, de spijsvertering bevorderen en het zenuwstelsel beïnvloeden. Shiatsu kan helpen bij de behandeling van een breed scala aan chronische aandoeningen, zoals hoofdpijn, PMS, spijsverteringsstoornissen (zoals constipatie, IBS en meer), vermoeidheid, slapeloosheid, fibromyalgie, stress en pijn met betrekking tot de spieren en het skelet, waaronder onderrug, nek en gewrichtspijn.

Afhankelijk van de sessie kan shiatsu in Nijmegen stimulerend en verkwikkend zijn of kalmerend en ontspannend.

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), geregistreerd bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Ik ben regegistreerd als Oosters geneeskundig therapeut, gespecialiseerd in Shiatsu. Behandelingen worden volledig of deels vergoed door aanvullende pakketen, afhankelijk van uw zorgverzekering. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of uw polis na te kijken.